Karta över Jämtlandstriangeln

Här har vi sammanställt en enkel karta över Jämtlandstriangeln. De tre fjällstationerna Storulvån, Sylarna och Blåhammaren är alla markerade. Vandringen är totalt 47 kilometer och de flesta väljer att dela upp vandringen på tre dagar. Vi hoppas att denna karta över Jämtlandstriangeln ska hjälpa dig att planera din din tur. Ska du vandra eller åka skidor? Det gör detsamma, det är samma fjällstationer du passerar.

Här har vi sammanställt en guide för dig som ska vandra Jämtlandstriangeln.

Vi har också hittat den här interaktiva kartan över leden Jämtlandstriangeln. Vi hittade den på Alltrails som är en app för kartor mm. Det är Johan Ahlberg som lagt upp den så det tackar vi för! Johan har också lagt in raststugorna som ligger mellan fjällstationerna, riktigt bra karta. Extra bra att man också ser en höjdkurva så att man kan se höjdmeter för de olika delarna av Jämtlandstriangeln.

Raststugorna längs med Jämtlandstriangeln

Raststugorna mellan fjällstationerna har vi sammanställt här, på samtliga raststugor finns nödtelefon om olyckan skulle vara framme.

Mellan Storulvån – Blåhammaren heter Ulvåtjärns raststuga

Mellan Blåhammaren – Sylarna heter Enkälen raststuga

Mellan Sylarna – Storulvån heter Spåjme

Resa till Jämtlandstriangeln

Till Jämtlandstriangeln kan du ta dig på många olika sätt. Vanligast är bilen men det går alldeles utmärkt att åka kollektivt med tåg också. Du åker då tåg till Duved och byter där till buss eller taxi den sista biten till Storulvåns fjällstation. Storulvån är den enda av fjällstationerna längs med Jämtlandstriangeln som går att nå med bilväg. Här har vi samlat mer info om att resa till Jämtlandstriangeln.