Fjällstationerna längs med Jämtlandstriangeln

Längs med Jämtlandstriangeln passerar du tre fjällstationer, alla drivs av STF och här hittar du mer info om dessa.

Storulvåns fjällstation

Storulvåns fjällstation ligger mitt i den den svenska fjällvärlden där vägen tar slut. Här hittar du bekväm service som färdiglagad mat, en liten matbutik för fjällutflykten, bastu, cykel- och skiduthyrning och mycket mer.  Härifrån utgår en mängd olika ledalternativ som exemplevis Jämtlandstriangeln. Här finns ca 150 bäddplatser och restaurang med fullständiga rättigheter.

Läs mer om Storulvån

Sylarnas fjällstation

Sylarna är den klassiska fjällmassivet som ofta syns för den som vandrar i Jämtlandsfjällen. Hit lockas olika fjällbesökare som fjällvandrare, skidåkare och klättrare och många fler.  Högsta toppen är Storsylen på 1762 meter ö.h, Massivet ligger på gränsen mellan Sverige och Norge. Här serveras en frukostbuffe och lunch och middag finns att köpa som du sedan värmer själv i restaurangdelen eller äter på fjället. 

Läs mer om Sylarnas fjällstation.

Blåhammarens fjällstation

Blåhammaren är STFs högst belägna fjällstation 1086 meter över havet. Här bjuds det på en slående utsikt och kulinariska upplevelser.  Här serveras frukost och fikabuffe samt en trerättersmiddag som serveras klockan 18.00 varje dag när stationen är öppen. 

Blåhammarens Fjällstation kan du läsa mer om här.

Ett svar på ”Fjällstationerna längs med Jämtlandstriangeln”

Kommentarer är stängda.