Om oss

Jämtlandstriangeln.se är en informationssajt som drivs av Visit Fjällen. Syftet med sajten är att tillgängliggöra enkel och inspirerande information som vi hoppas ska göra att fler väljer att besöka Jämtlandstriangeln och de svenska fjällen. För mer info om Visit Fjällen och den svenska fjällkedjan, vänligen besök visitfjallen.se. 

Reseinspiration

Jamtlandstriangeln.se är en reseguide för den specifika platsen som vi älskar.  Men världen har så mycket att erbjuda. Vi vill inspirera människor att skapa och uppleva sina drömresor världen över. Som digitalt företag har vi därför gjort det till vårt mission att försöka hjälp folk upptäcka världen.

Bucketlist.nu

Vi vet att det är genom att skriva ner sina mål som man ser till att målen blir verklighet. Bucketlist.nu kom till för att vi ville inspirera folk att skapa egna listor och upptäcka spännande resmål världen över. På sidan hittar ni resartiklar, res-quizar och en skrivbar-PDF som man enkelt kan redigera digitalt och skapa en egen bucketlist.

Humbo.com

Humbo är en reseplattform som idag finns på engelska. Här finns tusentals platser kartlagda och du som konsument kan enkelt läsa och skriva recensioner, skapa egna listor över resmål du besökt och resmål du vill besöka samt inspireras genom att läsa andra listor och mängder av kul artiklar. Humbo har bland annat skapat en bucketlist med resmål i Sverige